Poliția de Frontieră
Poliția de Frontieră
Poliția de Frontieră anunță că traficul transfrontalier și formalitățile de control prin toate punctele se derulează în condiții normale, fără a fi înregistrate înreruperi sau blocaje.

„Asigurarea unui mediu de integritate este unul dintre obiectivele prioritare ale inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române încă din primul moment al preluării acestui mandat, sens în care conducerea Poliţiei de Frontieră a oferit şi va oferi sprijin permanent autorităților competente în efectuarea anchetei penale, astfel încât să fie eliminate orice suspiciuni sau vulnerabilităţi de natură să prejudicieze imaginea majorităţii acestui corp profesional”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

Reprezentanții Poliției de Frontieră își exprimă convingerea că, alături de autoritățile competente, vor contribui la creșterea gradului de integritate în rândul efectivelor.

Foto: www.politiadefrontiera.ro

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Suspiciuni de corupție la frontieră: DNA efectuează 31 de percheziții la punctele de trecere și la domiciliile unor persoane fizice

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.