Preot
Preot
Un preot din județul Iași a demisionat după ce s-a aflat că ar avea o legătură lumească cu fosta soție a unei alte fețe bisericești din zonă.

Potrivit Ziarului de Iași, în urmă cu câteva săptămâni preotul a fost chemat, împreună cu soția lui, pentru a lămuri mai multe zvonuri cu privire la relația lor. Cei doi ar fi negat, iniţial, că ar avea probleme.

Cei de la Ziarul de Iași scriu faptul că preotul avea o relație extra-conjugală cu o fostă preoteasă, angajată a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași, cu care s-ar fi mutat împreună după o relație de mai bine de doi ani, fără a divorța de actuala soție.

Conform surselor noastre, deși preotul a vorbit în Săptămâna Mare cu Inspecția Bisericească și a dat asigurări, alături de soția sa, că nu există nicio problemă, au fost identificate dovezi care îl contraziceau. Astfel, i-a fost propusă ca variantă să plece preot la o mănăstire, să părăsească parohia, mai ales dacă urma să i se destrame căsnicia în urma discuțiilor. Preotul însă ar fi refuzat și după ce a săvârșit toate slujbele de Paște, atât la biserică, cât și în locuințele enoriașilor, a demisionat pentru a nu accepta propunerea de a merge la mănăstire.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Fostul soț al actualei iubite a celui în cauză este tot preot, într-o localitate învecinată și era separat de soție de mai mult timp.

Sursa foto: pixabay.com

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.