Rareș Prisacariu
Rareș Prisacariu
11 concurenți s-au luptat în marea finală a sezonului 13 Românii au Talent. Cel care a cucerit premiul de 120.000 de euro a fost băiatul de doar șapte ani, Rareș Prisacariu, scrie Protv.ro.

Rareș Prisacariu i-a cucerit atât pe jurați cât și pe telespectatori încă de la preselecții, reușind să obțină Golden Buzz-ul de la Smiley și Pavel Bartoș.

Cel mic a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Rareș Prisacariu i-a surprins pe jurați și a ridicat publicul în picioare. El a început să învețe poezii de la Școala Populară de Arte, iar când se va face mare își dorește să devină actor și să joace mai multe roluri, precum: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Printre concurenții care s-au luptat pentru marele premiu sunt Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa.

Totodată, scena a fost încărcată de energia acrobaților Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea.

Sursa: www.protv.ro

Foto: Facebook Rareș Prisacariu

Citește și:

Primul Golden Buzz din sezonul 13 Românii au Talent a fost obținut de un băiat de doar șapte ani

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.