Acțiunea de prindere în flagrant a unor hoți a fost organizată ieri de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 23 şi 55 de ani, din municipiul Constanţa sunt bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă pe raza oraşului Năvodari de unde ar fi sustras mai multe carduri bancare şi o sumă de bani.

După realizarea flagrantului, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele unui suspect. De aici au ridicat mai multe scule special confecţionate pentru spargerea butucilor de yală, telefoane mobile, cartele telefonice, înscrisuri şi alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.

Oamenii legii au stabilit că cei patru bărbaţi ar mai fi comis alte șase fapte similare, în perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, pe raza municipiului Constanţa.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Poliţiştii i-au reţinut pe bărbaţi pe bază de ordonanţe pentru 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al IPJ Constanţa. Astăzi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.