Navrom Delta SA
Navrom Delta SA
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Astăzi, 28 iunie, va avea loc o întâlnire între conducerea societății Navrom Delta SA și reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii (MTI), pentru a se găsi o soluție la problema sistării transportului între Tulcea și localitățile din Delta Dunării, ca urmare a debitelor neplătite de autoritatea centrală societăţii care asigură transportul subvenţionat al călătorilor şi mărfurilor în rezervaţie, anunță Agerpres.

Directorul executiv al societăţii private, Nicolae Chichi, a declarat, pentru AGERPRES, că niciuna din ultimele patru întâlniri desfăşurate la sediul MTI nu a fost lămuritoare:

Trebuie clarificat modul de interpretare a contractului. Ultimul document transmis este unul amiabil, după care va urma un litigiu. Noi aplicăm contractele încheiate cu MTI şi hotărârea de Guvern nr. 595/2000 care stabileşte condiţiile în care se efectuează transportul subvenţionat în Deltă. Din data de 20 aprilie, nu am mai fost sprijiniţi financiar, conform contractelor încheiate„, a afirmat directorul executiv al societăţii.

De asemenea Nicolae Chichi a mai precizat că societatea a notificat MTI încă din data de 16 iunie că va rămâne fără resurse începând cu 26 iunie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În baza unui contract încheiat în urma unei licitaţii organizate periodic de Ministerul Transporturilor, societatea Navrom Delta SA asigură transportul regulat de călători şi mărfuri în Delta Dunării. Transportul produselor de strictă necesitate este gratuit, iar cel al persoanelor care au domiciliul în localităţile din rezervaţie este subvenţionat.

Foto: Facebook

Citește și:

Ministerul Transporturilor neagă că ar avea datorii față de Navrom. Societatea a anunțat suspendarea curselor între Tulcea și localitățile din Delta Dunării

Senatul a ADOPTAT Legea Pescuitului. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării devine tot mai inutilă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.