Revolut
Revolut
În această dimineață, utilizatorii Revolut au constatat ca nu pot utiliza aplicația. Aceasta a picat în România, dar și în mai multe țări din întreaga lume, precizează stiripesurse.ro.

În momentul în care utilizatorii încearcă să deschidă aplicația le apare următorul mesaj: “Ne pare rău, ceva nu a funcționat. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu”.

Reprezentanții Revolut precizează faptul că aplicația nu este căzută pentru toți utilizatorii, dar lucrează la remedierea problemei.

UPDATE:

Potrivit sursei citate, în această dimineată, aplicatia functioneaza fară dificultăți. Într-adevar, pe parcursul zilei de ieri au existat disfunctionalități ale unora dintre sectiunile aplicatiei, iar clientii au fost notificati, fie direct in aplicatie, fie prin alertele setate la cerere, in legatura cu indisponibilitatea temporara a unora dintre functionalitatile aplicatiei. Pana la finalul zilei, problemele tehnice au fost rezolvate, astfel ca in aceasta dimineata serviciile functioneaza normal. In cazul in care mai sunt situatii particulare in care unii utilizatori pot intampina probleme, ii rugam sa ia legatura, prin chat, direct din aplicatie sau pe site, cu echipa de suport clienti pentru a primi ajutor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Starea de functionare a aplicatiei poate fi verificata oricand de pe telefonul mobil sau de pe orice alt echipament, pe site, la acest link https://www.revolut.com/en-RO/system-status.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar