Incendiu Școala nr. 30 Constanța
Incendiu Școala nr. 30 Constanța
Elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 din Constanța care au fost evacuați astăzi în urma unui incendiu care a afectat panoul electric aflat la parterul clădirii nu vor merge la cursuri săptămâna viitoare, ne-a declarat inspectorul șef al ISJ Constanța, Sorin Mihai. Acesta a precizat că elevii vor desfășura, în intervalul 13 – 17 martie, proiectul „Școala Altfel”. Inițial acesta a fost programată în perioada 20 și 24 martie.

„Apreciez în mod deosebit modul în care a reușit să gestioneze situația de astăzi doamna director adjunct Alina Nedelcu. Astăzi au avut un Consiliu de Administrație în cadrul căreia s-a decis ca „Școala Altfel” să se desfășoare săptămâna viitoare.

Mi s-a transmis că problema este identificată și într-o săptămână situația se va rezolva. În școala Altfel multe dintre activități se vor desfășura în afara unității de învățământ. Dacă vor avea nevoie de spații specifice pentru activitățile  specifice, într-o unitate de învățământ, vom găsi soluții și le vom pune soluții. „, ne-a declarat inspectorul șef al ISJ Constanța.

În prezent, directorul instituției de învățământ Florentina Țigmeanu este în concediu medical și va reveni luni, 13 martie 2023.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

reamintim că în această dimineață peste 700 de elevi şi profesori au fost evacuaţi de urgenţă, după ce panoul de control al secretariatului unității de învățământ a luat foc.  Focul a fost stins înainte ca cineva să fie rănit chiar de paznicul școlii.

Cu toate acestea, un elev şi doi profesori au suferit atacuri de panică.

Citește și:

ALERTĂ! Incendiu la Școala nr. 30 din Constanța. Elevii au fost evacuați din clădire

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.