A2
A2
Guvernul României, care se întrunește astăzi, 7 septembrie, în sedință, va dezbate și va vota un proiect de hotărâre care vizează „rectificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 415/2010 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Autostrada București-Constanța, tronsonul 6, Cernavodă-Constanța”.

Mai exact, este vorba despre o anexă din anul 2010 în care sunt înregistrate toate procedurile de expropiere a imobilelor care se află pe amplasamentul tronsolului Cernavodă-Constanța al Autostrăzi A2.

Potrivit notei de fundamentare a proiectului Hotărârii de Guvern, după întocmirea documentațiilor cadastrale s-a constatat faptul că informațiile cu privire la numele și prenumele anumitor proprietari nu mai sunt în conformitate cu cele menționate în anexă. Astfel, acest document necesită modificări.

Aceeași sursă mai menționează că este vorba despre un singur imobil, iar proiectul de act normativ urmărește strict elementele de identificare (nume și prenume) a proprietarilor/deținătorilor, precum și datele de identificare ale imobilului, respectiv completarea numărului de carte funciară 1350, care se propun a fi rectificate, fără a se modifica sumele aferente justelor despăgubiri.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Despăgubirea consemnată inițial pentru imobilul care face obiectul prezentului proiect de act normativ nu a fost eliberată. Totodată, facem mențiunea că imobilul obiect al proiectului de act normativ se află în coridorul de expropriere aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 415/2010, cu modificările și completările ulterioare, iar prin prezentul proiect nu se urmărește modificarea limitelor acestui coridor”, se mai arată în nota de fundamentare.

Reamintim că la începutul lunii august Ministerul Transporturilor a publicat acest proiect în transparență decizională. Astăzi, 7 septembrie, proiectul urmează să fie adoptat de Guvern.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Lista exproprierilor pentru construirea Autostrăzii A2 va fi modificată. Care este motivul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.