Regulamentul de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din municipiul Constanța se află în continuare în consultare publică, anunță Primăria Constanța.

Proiectul de hotărâre, formă consolidată la data de 19.02.2021, poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției.
Anexele 1 și 2 la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța pot fi consultate accesând următorul link.

Propunerile, sugestiile sau opiniile dvs. privind acest proiect pot fi trimise :
– prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihaileanu nr. 10,
– prin email, la adresa parcari@primaria-constanta.ro

Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: „Recomandare la proiectul privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța”, se arată într-o informare a Primăriei Constanța.

Reamintim că săptămâna trecută, la ședința ordinară a Consiliului Local, „proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța” a fost retras de pe ordinea de zi suplimentară de către primarul Constanței, Vergil Chițac, deoarece anexele regulamentului nu au fost încărcate pe site-ul primăriei.

Citește și:

Constănțenii trebuie să-și achite taxa pentru locul de parcare până pe 31 martie. În caz contrar, autorizația poate fi anulată

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar