Etnobotanice
Etnobotanice
Ofițerii anti-drog din mai multe județe și din municipiul București au efectuat, în ultimele zile, mai multe razii la traficanții de droguri ce au puncte de desfacere instituțile de învățământ.

20 de suspecţi din Bacău au fost ridicaţi în zori de trupele speciale. 20 de elevi şi studenţi au fost duşi la audieri, bănuiţi că distribuiau narcotice în licee. Doi elevi au fost arestaţi.

Zeci de percheziții, sute de mii de lei, kilograme de droguri și nenumărate mărturii ale copiilor din școli și licee, dar ale cadrelor didactice au scos la iveală un fenomen de amploare. La care, nu de puține ori, părinții asistă pasiv sau chiar sunt complici.

Fenomenul drogurilor în şcoli ia amploare şi cu ajutorul părinţilor, avertizează directoarea unuia dintre cele mai bune licee din Bucureşti, citată de observatornews.ro. Profesoara se plânge că aceștia devin violenţi şi nu vor să o mai asculte când îi cheamă la şcoală ca să îi avertizeze că unii elevi par să fi căzut în plasa dealerilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În momentul în care un cadru didactic de la un liceu din București a a chemat-o pe mama unei eleve care se drogase în toaleta scolii și căzuse pe jos, răspunsul acesteia a fost: „Aveţi ceva cu copilul meu, aveţi vreo dovadă? Poate se parfuma, poate se gândea, poate vorbea la telefon. Nu aveţi nicio dovadă, vă dau în judecată!”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.