Vizită a reprezentanților Băncii Mondiale
Vizită a reprezentanților Băncii Mondiale
În cursul zilei de astăzi, Grupul Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și Primăria Municipiului Constanța au organizat o consultare axată pe infrastructura de transport, conectivitate și logistică, dar și pe serviciile publice și prioritățile de dezvoltare din România.

Reprezentanții sectorului public și privat, din cadrul mediului academic și ai societății civile au participat, astăzi, la evenimentul organizat în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ.

Perspectivele identificate în timpul consultării contribuie la actualizarea celei mai importante analize a GBM pentru România, Diagnosticul Sistematic de Țară (Systematic County Diagnostic – SCD).

Identificarea provocărilor și a oportunităților, principalul rol al Diagnosticului Sistematic de Țară

Rolul Diagnosticului Sistematic de Țară este de a identifica atât provocările, cât și oportunitățile cheie în atingerea obiectivelor de dezvoltare ale României, precum și o serie de arii prioritare de dezvoltare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

O primă astfel de analiză pentru România a fost realizată de GBM, în anul 2018.

Versiunea actualizată a Diagnosticului Sistematic de Țară va fi lansată în prima jumătate a anului 2023 și va contribui la conturarea următoarei strategii de parteneriat dintre GBM și România.

Pe parcursul consultării, participanții au fost invitați să își exprime opiniile cu privire la constrângeri și priorități de dezvoltare, precum și la elemente adiționale ce trebuie considerate de către experții Băncii Naționale, în cadrul procesului de finalizare a analizei.

 

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.