Echipele administratorului public vor interveni în această săptămână în cartierul KM 4-5, unde continuă lucrările de reabilitare a carosabilului. Mâine se vor institui restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Progresului.

Se recomandă conducătorilor auto să evite miercuri, 13 octombrie, circulația pe strada Progresului, tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole. Se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 08:00-16:00.

Pe strada Liliacului, procesul de reabilitare a carosabilului este aproape de finalizare. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între strada Sergent Nicolae Grindeanu și strada Progresului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală”, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!