Cuțit
Cuțit
O româncă în vârstă de 23 de ani a fost ucisă cu cuțitul chiar de iubitul ei, alături de care urma să lucreze la un târg de Crăciun. Crima a avut loc într-un apartament din Speyer, un oraș din Germania.

Rezultatul preliminar al autopsiei a indicat drept cauză a morții sângerarea internă și externă de la numeroase tăieturi și răni înjunghiate la cap, gât, piept și brațe. Iubitul fetei, un tânăr de 22 de ani, a fost arestat.

„Cuplul de români nu a venit la muncă vinerea trecută și suspectul și-a sunat șeful și i-a spus că s-a pierdut, dar un angajat s-a dus la apartamentul de vacanță și l-a găsit pe bărbat acolo plin de sânge”, a declarat procurorul principal din Frankenthal, Huber Ströber, pentru BILD.

Potrivit anchetatorului șef, suspectul s-a rănit în timpul atacului ce a avut loc pe 18 noiembrie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit parchetului, tânăra de 23 de ani și iubitul ei sosiseră cu numai o zi înainte de sângeroasa crimă și stăteau într-un apartament de vacanță, în centrul istoric al orașului.

După atacul mortal cu cuțitul de la Speyer, suspectul încă nu a dat declarații.

Tânărul de 22 de ani și femeia de 23 de ani formau un cuplu. Ei locuiau în România și călătoriseră la Speyer pentru a lucra la târgul de Crăciun, scrie ziarulromanesc.de

Citește și:

Tânărul acuzat de crima de la Murfatlar, arestat pentru 30 de zile

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.