De ieri, 11 ianuarie, personalul navigabil beneficiază de exceptare la restricțiile de călătorie ca și alte categorii de persoane. Propunerea a plecat de la USR Constanța spre ministrul Justiției, constănțeanul Stelian Ion, care la rândul său a ridicat problema în Guvern, iar solicitarea a fost adoptată.

„Avem plăcerea să vă prezentăm primul proiect USR Navigatori implementat de actuala guvernare.

Săptămâna trecută am fost sesizați de un coleg navigator că, la revenirea în țară din Anglia, la controlul DSP de la aeroport a primit impunerea măsurii de carantinare la domiciliu deși avea toate actele doveditoare necesare, inclusiv anexa 3 a Comunicatului Comisiei Europene C(2020) 1897 din 23.03.2020.
Am verificat informația și am constatat că, la fel ca la Ordonanta Militară 8, navigatorii au fost din nou uitați de la exceptarea restricțiilor de călătorie (vezi postarea noastra din 14 Aprilie 2020 https://bit.ly/3bz3AOe ), în Hotărârea Nr. 1 din 03.01.2021 (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i–22114.html).

Grupul USR Navigatori a formulat imediat o propunere pe care a înaintat-o, ca de fiecare dată, reprezentanților USR PLUS Constanța din Parlament iar colegul nostru

Stelian Ion, actual ministru al Justiției, a transmis-o de urgență Primului Ministru care a implementat propunerea noastra în Ordinul Nr.3 din 11.01.2021 (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i–22269.html) în articolul 3 al acestei ordonanțe.

Transmitem mulțumiri publice Prim Ministrului Florin Cîţu, Ministrului Transporturilor

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cătălin Drulă pentru sprijin și colegului nostru navigator, Robert, care ne-a sesizat această problemă.
Invităm toți navigatorii să ne sesizeze orice problemă specifică cu care se confruntă în relația cu instituțiile statului român pentru a le putea analiza, elabora soluții și a le propune factorilor de decizie din Guvern.
Acum, avem cu cine. navigatori@constanta.usr.ro”, se arată în postarea USR Navigatori.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar