Sali’s și Manara din Constanța, amendate pentru că aveau clienți în spații închise

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență.

Astfel, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe terasa unui local se aflau mai multe persoane așezate la mese, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că terasa este împrejmuită cu pereți retractabili, care erau închiși.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020.

Totodată, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 3, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant situat pe bulevardul Tomis se aflau mai multe persoane așezate la mese, în spații închise de tip “iglu”, fiind încălcate prevederile legale.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020.

Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar