Mal de pământ căzut peste un muncitor
Mal de pământ căzut peste un muncitor
Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ astăzi, la Agigea, în timp ce efectua lucrări cu un utilaj la rețeaua de canalizare din localitate. La fața locului au fost alocate mai multe resurse pentru salvarea acestuia.

La acest moment, salvatorii lucrează pentru extragerea bărbatului. Acesta este conștient și cooperant și a fost dezgropat până la brâu. Se sapă în jurul acestuia atât cu lopeți, cât și cu mâinile goale, pentru a nu fi rănit.

Bărbatul le-a cerut salvatorilor apă atunci când aceștia au reușit să ajungă la el și i-a fost aplicată masca de oxigen.

UPDATE:

Bărbatul este conștient și fără urmă traumatică. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cursul zilei s-a primit o solicitare prin serviciul 112 pentru un pacient, în localitatea Agigea. Era vorba despre un pacient peste care a căzut un mal de pământ.

La locul solicitării s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și un echipaj SAJ cu medic. Pacientul a fost scos de sub malul de pământ. El era conștient și cooperant.

I s-a acordat primul ajutor, a fost imobilizat pe targă rigidă și apoi transportat de către echipajul SAJ C2 la Spitalul Județean pentru supraveghere și investigații suplimentare”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Foto: ISU Constanța

Citește și:

ALERTĂ la Agigea! Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.