Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Vineri, 3 iulie, toate cele 31 de persoane aflate încă în carantină instituționalizată la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol au părăsit centrul de carantină.

“Schimbarea temporară a Sanatoriului Balnear și de Recuperare din baza de tratament, în centru de carantină, a reprezentat o adevărată provocare acceptată și dusă la bun sfârșit cu brio de către tot personalul, care s-a mobilizat exemplar într-un timp foarte scurt și a înțeles cât de importantă este nouă misiune pe care o are de îndeplinit”, spun reprezentanții Sanatoriului.

“Astfel, a fost alături de semenii săi aflați în suferință, într-o perioada în care incertitudinea, teamă, nesiguranță erau cele mai intense trăiri ale celor care veneau din țări străine, înapoi acasă.

Empatie a devenit într-o clipită laitmotivul acestor luni inedite. De partea cealaltă se aflau oameni în vârstă, studenți, copii mici, familii rămase ale nimănui într-o țară străînă.

Fiecare mesaj de mulțumire scris pe biletele sau postat pe pagină de Facebook, fiecare desen, fotografie sau filmuleț trimis ne-a emoționat până la lacrimi.

Acum, la trei luni distanță, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol își reia rolul de centru de excelență în balneologia românească, trecându-și în portofoliu o experiență nouă, cu certitudinea unui colectiv unit și devotat, care a dovedit încă o dată că singurul mod în care știe să își realizeze meseria, este acela profesionist!”, mai adaugă reprezentanții Sanatoriul ui Balnear și de Recuperare Techirghiol într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar