Accident
Accident
În cursul zilei de ieri, 15 februarie, la SC DYP RO TIGRO SRL, în incinta Șantierului Naval Damen Mangalia a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat.

Este vorba de un bărbat care era angajat pe postul de legător de sarcină.

În data de 15 februarie, în jurul orei 8.00, în timp ce muncitorul G.M. se deplasa din zona vestiarelor societății către locul de muncă (depozitul de tablă), a manifestat o stare de rău și și-a pierdut cunoștință.

Ca urmare a evenimentului victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Cifra de afaceri pentru Dyp Ro Tigro S.R.L.. a fost de 6.890.003 RON în anul 2020, cu un profit de 216.526 RON, după 20 ani ani de activitate.

Firma se ocupă cu ”transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători”.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 27%.

Dyp Ro Tigro S.R.L. a raportat un număr de 52 angajați în anul 2020.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar