Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, cere Biroului Electoral Central anularea alegerilor și reluarea votului, acuzând că scrutinul de duminică a fost viciat. Ba mai mult, și PMP și USR au depus sesizări în acest sens, iar un aspect foarte grav semnalat a fost că patru persoane din staff-ul candidatului liberal Cristian Radu au fost confirmate cu Covid-19, dar au continuat campania electorală. Ele s-au întâlnit cu sute, mii de oameni pe străzile orașului și chiar au făcut parte din personalul secțiilor de votare. Lucru și mai grav. 

Toate aceste aspecte au fost sesizate autorităților competente, urmând să se decidă dacă vor fi reluate alegerile în Mangalia.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, ne-a confirmat că cele patru persoane au fost confirmate cu COVID-19, fiecare dintre ele în zile diferite.

Una din cele patru a fost confirmată astăzi, pe 29 septembrie. Celelalte trei au fost confirmate, pe rând, în 25, 26, 27 septembrie. Persoana care ar fi fost în Biroul Electoral de Municipal figurează a fost internată pe 25 septembrie.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar