O elevă de 15 ani a sărit, luni, de pe pervazul ferestrei de la etajul unu al şcolii în care învaţă.

Incidentul a avut loc în comuna Bălești, județul Gorj. Eleva ar fi ameninţat că se sinucide.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă.

A fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au oferit consiliere fetei.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au comunicat că eleva a devenit agresivă în limbaj pentru că profesorul diriginte i-a scăzut nota la purtare: „O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproşat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii şcolii şi gardianului unităţii.

În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii şcolii şi doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spaţiu verde din faţa şcolii.  Sosit de urgenţă   echipajul de la Ambulanţă a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol. A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei şi colegilor acesteia. Din discuţiile purtate cu directorul şcolii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj“.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!