Daniela Șerban, înlocuită din funcție
Daniela Șerban, înlocuită din funcție
După schimbarea din funcție a directorului Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, Florin Vizan, Consiliului de Administrație a mai luat și decizia revocării din funcție a Directorului Financiar, Șerban Daniela

Daniela Șerban a fost înlocuită cu Maria Mergiu, cea care ocupa funcția de Șef al Departament Financiar Contabil. Maria Mergiu a mai ocupat funcția pe care a fost delegată în prezent în 2020, în perioada în care Daniela Șerban a fost director al companiei.

Daniela Șerban a ocupat, din 2012 până în 2018 funcția de director economic în companie, iar în 2019 pe cea de director general al CN APMC SA, ulterior, din 2020 a revenit pe funcția de director economic.

Între 2011 și 2012 a ocupat un post de consilier economic la RAJA SA, iar între 2008 şi 2016, Daniela Şerban a fost şefa de cabinet a senatorului PSD Nicolae Moga.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Anterior, între 2002 şi 2011, a fost director general al Flexi Mob Trading SRL Constanţa, în 2001- 2002 a fost director al filialei Mobila Gin Gin SRL Craiova, iar din 1997 până în 2001 a fost şefa biroului financiar Grup Freedom Construct SA.

Citește și:

Cine este Mihai Teodorescu, noul director al CNAPM Constanța, după demisia lui Florin Vizan

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.