Se cere insolvența GSP Offshore SRL. Sute de creditori așteaptă decizia de azi a Tribunalului Constanța
Știrile zilei
Tribunalul Constanța are programat pentru marți, 12 noiembrie 2024, un nou termen în dosarul în care se solicită insolvența GSP Offshore SRL, companie din portofoliul cunoscutului om de afaceri Gabriel Valentin Comănescu.
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul se află pe rolul Secției a II-a civilă din Tribunalul Constanța, iar ședința de judecată este programată să înceapă după ora 09.00.
Tot potrivit portalului instanțelor de judecată, în prezentul dosar se află peste 460 de creditori, persoane fizice și juridice.
GSP Offshore SRL are calitatea de debitor
Prezenta cauză se află pe rolul Tribunalului Constanța din luna decembrie a anului 2023.
GSP Offshore SRL – activități de servicii anexe extracției petrolului brut și a gazelor naturale
Potrivit listafirme.ro, GSP Offshore SRL a fost înființată în 2016, are sediul social în Voluntari, Ilfov, pe Șoseaua Pipera – Tunari, nr. 97 și se ocupă în principal de activități de servicii anexe extracției petrolului brut și a gazelor naturale.
Conform sursei citate, GSP Offshore SRL este deținută de companiile din Țările de Jos GSP Offshore BV și GVC Investment BV și administrată de Gabriel Valentin Comănescu.
În 2023, GSP Offshore SRL a declarat 620 de angajați, profit 1.308.749 de lei, datorii 2.320.800.646 de lei și cifra de afaceri 605.992.327 de lei.
Facem precizarea că depunerea la o instanță a unei cereri vizând insolvența unei firme nu echivalează cu intrarea în insolvență a societății respective (debitoare), aceste aspecte urmând să fie clarificate de instanța de judecată, pe parcursul desfășurării procesului.
Sursa foto: energyindustryreview.com
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și: