Iusuf Muurat
Şeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, s-a aflat, miercuri dimineaţă, la unul dintre centrele de imunizare din municipiul Constanţa, unde personalul medical i-a administrat prima doză din vaccinul împotriva COVID-19.

Muftiul Cultului Musulman din România le-a transmis membrilor comunităţii că, printr-un efort comun ce constă în vaccinare, putem reveni cât mai repede la normalitate privind activităţile desfăşurate.

„Sunt sigur că toţi vrem să ne recăpătăm libertatea de mişcare cât mai repede cu putinţă şi să revenim la o normalitate care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea în condiţii optime. Pentru asta, însă, trebuie să facem un efort comun, iar acest efort comun, în prezent, constă în vaccinare. Încă de la debutul celei de-a doua etape de vaccinare, m-am programat pe platforma naţională, ceea ce le recomand tuturor celor care au înţeles rostul administrării unui vaccin şi cât de importantă este sănătatea noastră, a tuturor. Celorlalţi le recomand în continuare să se informeze din surse oficiale şi să acţioneze întocmai. Stimaţi membri ai comunităţii, prin acest mesaj îmi doresc să vă fac să conştientizaţi că, atâta timp cât după o muncă intensă a atâtor cercetători, avem o armă numită vaccin cu care să luptăm împotriva virusului, responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră pentru a ne întoarce la o viaţă normală”, a transmis, printr-un mesaj scris pe pagina de Facebook a Muftiatului, Muurat Iusuf.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar