Compania de ridesharing Uber transmite că începând din după-amiaza zilei de joi, 25 iunie, serviciul de transport este disponibil şi la Constanţa.

„Constanța este al șaselea oraș din România în care Uber este disponibil, după lansarea serviciului în București în 2015, urmată de extinderea rapidă către Cluj, Timișoara, Brașov și Iași.

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Constanța sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.“, au transmis reprezentanţii Uber.

În Constanța va fi folosit UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute.

Pentru a folosi Uber, trebuie să descărcaţi aplicaţia pe telefonul mobil şi să creaţi un cont.

Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”. După ce aţi setat destinația, aplicația vă va arăta prețul călătoriei.

Cum funcționează Uber
  • Descărcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
  • Urmărește statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă rating și feedback șoferului
  • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

„Numărul șoferilor parteneri este foarte greu de estimat, având în vedere că aceștia au posibilitatea de a decide când anume vor să conducă, și când nu”, explică Nicoleta Diaconu.

Cu toate acestea, spune ea, în luna februarie Autoritatea Rutieră Română a eliberat aproape 10.000 de copii conforme pentru parteneri, la nivel național.

 

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar