Beach bar
Beach bar
Sezonul estival se apropie cu pași repezi către litoral. Acest lucru se poate vedea din pregătirile operatorilor economici pentru primirea turiștilor. Modern Taste SRL a solicitat de la municipalitate amenajarea unei plaje din Constanța și înființarea unui bar.

Certificatul de urbanism nr. 1413 a fost eliberat în data de 18 mai 2023 și are o valabilitate de 12 luni, iar lucrările se vor desfășura pe plaja situată în sectorul II, subsectorul 9.

Certificatul de urbanism nr. 1413
Certificatul de urbanism nr. 1413

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 21 mai 2023, societatea Modern Taste SRL, a fost înființată în data de 26 aprilie 2016 și are sediul în Constanța, pe strada Barbu Lăutaru.

Papazicu Iancu este administrator, asociat unic, dar și beneficiar al firmei. Domeniul de activitate al societății este legat de „hoteluri și alte facilități de cazare”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2022, Modern Taste SRL a avut o cifră de afaceri de 4.063.367 lei și șapte angajați.

Cifră de afaceri Modern Taste SRL
Cifră de afaceri Modern Taste SRL

Totodată, firma este activ conectată direct cu Modern Beach SRL.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Legături cu fostul city manager al Constanței: O societate din Ialomița vrea să amenajeze un bar la malul mării

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.