Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, împreună cu colectivul primăriei, organizează o acțiune de ecologizare în Cheile Dobrogei, în data de vineri 9 aprilie, începând cu ora 9:00. 

Elevii și cetățenii care doresc să participe la această acțiune, sunt așteptați să se înscrie la sediul primăriei sau la numărul de telefon 0241 853 800.

„Vin mulți turiști în week-end și lasă deșeuri după ei, iar mulți aruncă și din mașini. Au aruncat nu numai în defileu ci și până în stația de gaz metan din zonă. Este o zonă de rezervație naturală și trebuie să o menținem curată. Noi am mai încercat să punem pubele, dar au fost furate. În schimb, am făcut niște țarcuri, iar în fiecare marți adunăm gunoaiele”, ne-a precizat primarul Gabriela Iacobici.

Edilul ne-a declarat că întregul colectiv al primăriei va participa la acțiune, dar și o parte din elevi. „Am mai făcut și altădată alte acțiuni. O să-i ducem cu microbuzele, avem două, o să respectăm toate măsurile de igienă și sperăm să vină cât mai multe persoane”, a completat primarul.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

 

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!