Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Șoferii nu se dezic de proastele obiceiuri de a consuma băuturi alcoolice ori diferite substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan. Însă, spre ghinionul unora, polițiștii le-au stricat distracția. 

Noaptea trecută, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din comuna Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot seara trecută, în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

Ieri, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în zona Mamaia Sat – Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar