Accident mortal la ieșire din Constanța
Accident mortal la ieșire din Constanța
Astăzi, în jurul orei 8.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul I.C. Brătianu, la intersecția de tip sens giratoriu de la ieșirea din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 31, respectiv 29 de ani.

Din coliziune, primul autoturism a fost proiectat în bordura sensului giratoriu și, ulterior, într-un panou publicitar aflat pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul, la fața locului, a pasagerului dreapta față, un bărbat, de 48 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Din cercetări a reieșit faptul că șoferul de 31 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest reieșind o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar