Spitalul Judetean Constanta
Autoritățile locale constănțene au emis astăzi certificatul de urbanism în vederea construirii unui nou corp al clădirii Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța destinat departamentului de Urgențe și Traumatologie.

Astfel, potrivit certificatului de urbanism nr. 1050/30.05.2022, corpul de clădire va avea un regim de înălțime D+P+5 etaje, dar și o platformă de heliport.

În luna aprilie 2022, Consiliul Județean Constanța a inițiat o procedură de achiziție privind serviciile de verificare tehnică – faza SF pentru proiectul “Construire Corp nou – Departament „Sănătatea mamei și copilului” Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța”.

În luna iulie 2021, Primăria Constanța a emis o serie de certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la investiții ce urmează a fi făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

  • Certificatul de urbanism nr. 2206/19.07.2021 – pentru Studiul de fezabilitate construire corp nou departament Sănătatea Mamei și Copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.
  • Certificatul de urbanism 2207/19.07.2021 – pentru Construire imobil D+P+3E – urgențe traumatologie Spitalul Clinic Județean Constanța „Sf. Apostol Andrei” Constanța
  • Certificatul de urbanism 2208/19.07.2021 – pentru Studiu de Fezabilitate Construire Imobil – Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate – ICNS – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.

Citește și:

CJC cumpără servicii de verificare tehnică pentru noul corp de clădire al Spitalului Județean Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar