Ediţia a 20-a a Campionatului Naţional de box feminin a avut loc la Sala Sporturilor din Năvodari, în perioada 6 – 12 septembrie 2021, și a fost organizată de CS Năvodari în colaborare cu Federația Română de Box.

Au participat 220 de sportive (cadete, junioare, tineret și senioare), de la 60 de cluburi din ţară, printre care şi cele din judeţul Constanţa, care au obţinut rezultate impresionante.

Rezultate foarte bune au avut sportivele de la CS Năvodari (antrenori Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu) care au reușit să câștige zece medalii dintre care cinci de aur, două de argint și trei de bronz.Medaliile câștigate sunt: aur – la cadete, Cristina Telteu – categoria 36 kg, Maria Chiricheș – categoria 40 kg, Nadia Cojocariu – categoria 48 kg, Maria Trigos – categoria 51 kg. și la junioare, Maria Cimpoeru – categoria 75 kg; argint – la tineret, Diana Brînză – categoria 50 kg. și la Concursul Național, Denisa Manu – categoria +70 kg; bronz – la senioare, Andreea Conțu – categoria 66 kg, la tineret, Florentina Constantin – categoria 57 kg. și Valentina Alexandru – categoria 75 kg.

Sportivele de la CS Medgidia au obţinut patru medalii. La cadete, Denisa Militaru (la categoria 40 kg) şi Selin Omer (la categoria 36 kg) au cucerit argintul, iar Mateea Nica (categoria) – bronzul. Aceeaşi medalie i-a revenit şi Lăcrămioarei Popa, la categoria 60 kg a secţiunii tineret.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Fetele au luptat exemplar, atent îndrumate de antrenorul Calu Mustafa”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar