La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul care vizează amenajarea unei stații de betoane și padocuri agregate, care ar urma să se edifice în județul Constanța, comuna 23 August, satul Dulcesti, strada Cezar Baltag, nr. 2.

Titularul proiectului este YSE TRANS S.R.L. prin reprezentant ISLEAM SEZGHIN, cu domiciliul în comuna 23 August, satul 23 August, str. Lucian Blaga, nr. 4.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la YSE TRANS S.R.L. prin reprezentant ISLEAM SEZGHIN, cu domiciliul în comuna 23 August, satul 23 August, strada Lucian Blaga, nr. 4.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.â

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

YSE TRANS S.R.L. a fost înființată în 2007, are ca obiect de activitate „Transporturi rutiere de mărfuri” și îi are ca acționar pe Teleu Enis (34%), Dima Silviana (33%) și pe Isleam Sezghin (33%).

Administratorii firmei sunt Isleam Sezghin și Teleu Enis.

Societatea se ocupă de închirieri autobasculante 18-24 mc, buldoexcavatoare, excavatoare, transport agregate carieră și balastieră, comercializare agregate balastieră și carieră și construcții drumuri, excavații și terasamente.

În 2020, societatea a raportat cea mai bună cifră de afaceri de la înființarea sa, 11 571 612 lei, dar și cei mai mulți angajați – 46.

Datele complete ale firmei pot fi consultate mai jos:

 

Firma patronată de Sezghin Isleam a devenit cunoscută după ce, 2011, a fost cel mai important sponsor al PSD la nivel național, cu donații de 110.000 lei.

Ulterior Presa, Yse Trans SRL închiria, pentru perioada iernii, utilaje către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, pe baza unor contracte de milioane de euro.

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!