Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și-a schimbat părerea despre vaccinul anti-COVID. Înaltul ierarh transmite acum credincioșilor că, după ce s-a documentat, are gânduri pozitive despre vaccinare, transmite Europa FM.

După ce, luni de zile, a ignorat restricțiile pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2, arhiepiscopul Teodosie al Tomisului îndeamnă la vaccinare.

El își arată, mai nou, susținerea față de inițiativa Patriarhului Daniel care prin Biserica Ortodoxă a trimis ierarhilor din țară broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România”.

Arhiepiscopul Tomisului se răzgândește, astfel, după ce, chiar de Bobotează, informa mulțimea de credincioși din Constanța că tinerii care recuperaseră crucile au făcut vaccinul anti-coronavirus înotând în mare, înotul fiind cel mai natural și sănătos vaccin.

ÎPS Teodosie invocă, acum, lipsa de informare din partea autorităților:

„Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați.”

Arhiepiscopul Tomisului a respins ideea că și-ar fi schimbat părerea despre vaccin:

„Nu umblăm cu păreri. Umblăm cu cunoștințe solide, științifice”.

Arhiepiscopul Teodosie a evitat să spună dacă se va vaccina.

La slujba de la catedrala din Constanța, înaltul ierarh a transmis însă credincioșilor că, „îngăduința și dragostea lui Dumnezeu ne îndeamnă la mai multă înțelepciune”.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar