Accident
Accident
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 22A, la ieșirea din localitatea Cataloi către Nalbant, județul Tulcea, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier.

La fața locului au loc manevre pentru descarcerarea unei persoane rănite.

Se estimează reluarea circulației în 40 de minute.

UPDATE:

În jurul orei 12:10, pompierii militari din cadrul ISU „Delta” Tulcea au fost solicitați să interveniă pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A, între localitățile Nalbant și Cataloi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La fața locului s-au deplasat 11 pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

În accident a fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane, dintre care una încarcerată.

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea unei femei, în vârstă de 50 ani, pasager într-unul din autoturisme.

Aceasta și șoferul autoturismului în care se aflau au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportați la spital, conștienți și cooperanți, pentru investigații suplimentare.

A treia persoană implicată în accident nu a necesitat asistentă medicală.


Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor bateriei unuia din autoturisme.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!