DIICOT
DIICOT
Prin rechizitoriul din data de 26.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat.

Acesta a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept, violare de domiciliu, amenințare, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

În perioada 2021 – mai 2022, inculpatul a deținut, fără drept, o armă letală, obținută în urma modificării artizanale a unei arme neletale, pe care a utilizat-o, executând focuri, în patru ocazii diferite, în baza aceleiași rezoluții infracționale.

În perioada iunie 2021 – aprilie 2022, inculpatul a porționat, în vederea vânzării și a comercializat, a oferit cu titlu gratuit canabis și pastile de ecstasy consumatorilor din județul Bistrița Năsăud, de 18 ori.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acesta a deținut, în perioada respectivă, substanțe pentru consum propriu de droguri de risc și de mare risc. În perioada cuprinsă între toamna anului 2020 – aprilie 2022 acesta a comercializat, oferit cu titlu gratuit substanțe psihoactive, de 111 ori.

Activitățile judiciare au fost efectuate împreună cu S.C.C.O Bistrița Năsăud.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului Bistrița Năsăud.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

(VIDEO) FLAGRANT al procurorilor DIICOT Constanța: Două persoane au fost reținute pentru trafic de cocaină

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.