Florin Dogaru
Florin Dogaru

Toți cunoscuții lui Florin Dogaru, tânărul sportiv de numai 24 de ani, care a fost găsit mort noaptea trecută în locuința sa din Fânânele, comuna Cogealac, sunt în stare de șoc. 

Tânărul era luptător la AS Viitorul Fântânele. În 2017, a devenit campion național la kickboxing, la categoria 63 kg. Antrenorul său, Radu Medeleanu, anunța, la vremea respactivă, trecerea acestuia la semiprofesioniști.

Florin Dogaru, după ce a luptat cu toate forțele și a devenit campion național la KickBoxing categoria – 63 kg, a hotarat sa faca pasul spre semiprofesioniști. Am incredere în el și consider că poate oferi un spectacol la gale mai mari, televizate, decât cele de până acum”, declara Radu Medeleanu pentru Graiul Dobrogei.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Azi dimineață, antrenorul său a transmis un mesaj emoționant:

„Astăzi este o zi care nu o vom uita niciodată. Un suflet drag se transformă în înger și este prea devreme pentru a pleca acolo sus. Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună, chiar dacă am avut drumuri diferite. Pentru mine vei rămâne acel copil, pentru care îmi doream sa ajungă cel mai bun. Odihnește în pace și drum lin către îngeri, Campionule!”.

Cunoscuții lui Florin i-au umplut pagina sa socializare cu mesaje în care își arată șocul prin care trec, în urma tragediei dispariției sale fulgerătoare:

„Repede ai plecat dintre noi. Ești tânăr, dar nu știi ce îți rezervă viața. Azi râzi, glumești și când te pui la somn, spre dimineață, să nu mai fii. Îmi pare rău pentru tine că ai plecat așa de tână. Dumnezeu sa te odihnească în pace!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Capitane!”

„Drum lin spre cer, suflet bun. Parcă ieri ne făceai pe toți să râdem cu glumele tale și amintirile din liceu. Ai plecat prea devreme!”

„Drum lin către cer, amice!”

„Unde ai plecat Florin Dgr, unde ești, campionul meu? Dumnezeu să te odihnească în pace, sunt șocată de această veste tristă!!”

Citește și:

„Drum lin către îngeri, Campionule!”: A MURIT un tânăr sportiv din Fântânele

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.