Incendiu
Incendiu
Două persoane, frate și soră, au murit în urma unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din județul Neamț. Casa în care se aflau cei doi s-a prăbușit din cauza unor butelii care au explodat.

Un incendiu puternic s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Buhonca din comuna Doljești. Pompierii care au ajuns la fața locului au constatat că incendiul cuprinsese întreaga locuință și exista posibilitatea propagării la o locuință învecinată aflată la o distanță de aproximativ 5 metri.

În interiorul locuinței se aflau două persoane care au murit. Casa s-a prăbușit după ce buteliile din interior au explodat.

„Două dintre cele trei butelii ce se aflau în interiorul locuinței au explodat până la sosirea forțelor de intervenție, producând prăbușirea tavanului. Pompierii au scos de sub dărâmături trupurile carbonizate a unui bărbat de 63 de ani și a unei femei de 61 de ani”, au anunțat reprezentanții ISU Neamț.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Intervenția a durat aproximativ patru ore, iar pompierii au stabilit că focul a fost provocat de o lumânare.

Foto: pexels.com

Citește și: https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/foto-doua-butelii-au-explodat-in-urma-unui-incendiu-la-o-casa-din-constanta/134284/

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!