Penitenciar Poarta Albă
Penitenciar Poarta Albă
În cursul zilei de ieri, 10 ianuarie, polițiștii constănțeni au pus în aplicare mai multe mandate de executare a pedepsei de privare de libertate care îi vizau pe trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 42 de ani.  

Astfel, pe 10 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 9 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.