Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu polițiști ai Poliției municipiului Mangalia și ai Secției 3 Rurală Mangalia au identificat 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 23 februarie a.c., aceștia ar fi pătruns în locuința unei persoane și, prin violență, ar fi deposedat-o de bijuterii și ar fi sustras suma de 6.000 de lei și 2 telefoane mobile.

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au documentat activitatea infracțională a celor 4, stabilindu-se faptul că sunt autorii a altor două infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei infracțiuni de furt calificat, fapte comise în luna februarie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, urmând a fi predat persoanelor vătămate.

Trei dintre bărbații în cauză, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar