Reflectoarele s-au stins peste lumea cântecului popular. Petrică Mîţu Stoian, unul dintre cei mai iubiţi artişti pe care i-a avut folclorul românesc, a murit la 61 de ani.

A început să se simtă rău la clinica privată, unde mersese pentru a se recupera după infecţia COVID. În ultimele sale înregistrări pentru revelioanele Antena 1 şi Antena Stars, artistul părea că este bine. Vesel şi sufletul petrecerii ca întotdeauna. Autopsia ar putea lămuri cauza decesului, dar sora artistului a refuzat acest lucru.

Nimic nu prevestea sfârşitul. Miercuri, artistul a fost prezent la filmările pentru Revelionul Acces Direct, prezentat de Mirela Vaida.

”2021 nici nu vreau să mi-l amintesc, nici nu vreau să-l pun la anii mei pentru că-l consider un an nu (…) 2022 să ne aducă multă sănătate, să fim cu trupul şi cu sufletul aproape de tâmpla lui Dumnezeu. Că asta ne-a mai rămas”, a spus Petrică Mîţu Stoian.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

”Este o durere imensă, mai ales că s-a întâmplat lui Mîţu Stoian, un om care era pe picioarele lui, care juca şi dansa. Efectiv, emoţiile pe care le am acum vin din faptul că eu l-am întrebat de Revelion ce-şi doreşte pentru noul an. Şi el mi-a spus: „Îmi doresc sănătate. Îmi doresc sănătate, îmi doresc să cânt”, Mirela Vaida.

Iar joi a fost la filmările pentru Revelionul Antena Stars. Era zâmbitor, a glumit, a cântat şi a jucat. Nimeni nu bănuia că avea să fie ultima sa apariţie pe un platou de filmare.

Petrică Mîţu Stoian, autorul unui episod straniu la filmările pentru Revelionul Antena Stars

Colega sa de cântec, Steliana Sima îşi aminteşte un episod straniu petrecut în pauza de filmări.

”El s-a electrizat cu mine. Şi el zice: „M-ai electrocutat. Cum? Eu nu am simțit.” Zice: „Nu ai simțit? Nu. Uite, m-am electrocutat cu tine și îmi curge sânge din deget” Şi ne-am despărțit așa: „Gata, e ultima filmare, mă duc să mă ocup de mine”, a spus Steliana Sima.

Vineri, Petrică Mîţu Stoian a mers, la recomandarea unor prieteni, la o clinică privată de lângă Reşiţa, să facă terapie cu oxigen. Acolo, într-o cameră hiperbarică, aerul este introdus cu presiune. Artistul nu putea să respire normal după ce, în luna septembrie, a avut COVID.

Citește și:

Cauza morții cântărețului de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Ce spun medicii

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!