ANAF
ANAF
Agenția Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța organizează pe data de 30 august, de la ora 13.30, o licitație, pentru vânzarea unui autoturism, proprietate a firmei MEF TRADING SRL.

Este vorba despre un mobil marca Volkswagen 1K ACCBZBXO Golf, care este gravat cu două procese verbale de sechestru, unul în luna martie a anului 2021 și unul în luna iunie a aceluiași an.

Prețul de pornire al licitației este de 19.293 de lei, exclusiv TVA.

Societatea MEF TRADING SRL, în a cărei proprietate se află autoturismul scos la licitație, a fost înființată în anul 2008 și are sediul în municipiul Constanța. Asociatul unic al firmei este Cornelia Neagu, care și administrează compania.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

MEF TRADING SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, iar în anul 2021 a raporat o cifră de afaceri de 916.179 de lei și un număr de 12 angajați.

De asemenea, Cornelia Neagu mai deține 95% dintr-o altă companie cu același obiect de activitate. Este vorba despre Mayer Bauer Construct SRL, firmă care are sediul în Sectorul 6 al Capitalei. Restul de 5% dintre acțiuni aparțin Mihaelei Corduneanu.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.