Negociator
Negociator
Un bărbat care a încercat să se arunce de la etajul al şaselea al unui hotel din Braşov, în noaptea de Crăciun, a fost salvat de poliţişti, care l-au determinat să renunţe la intenţiile sale sinucigaşe, potrivit stiripesurse.ro.

Poliţia Braşov a fost sesizată la data de 25 decembrie, în jurul orei 03.20, cu privire la faptul că o persoană, ce se află cazată într-o unitate hotelieră din municipiul Braşov, ameninţă că se va arunca în gol, pe fereastră, de la etajul şase.

La faţa locului au fost direcţionate, de îndată, mai multe forţe operative aparţinând MAI, între care şi doi poliţişti negociatori în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Braşov.
Din documentarea incidentului s-a stabilit că persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieşit la balcon, a escaladat balustrada imobilului şi s-a poziţionat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălţime de aproximativ 20 de metri faţă de nivelul solului, simulând desprinderea şi precipitarea din acel loc.

Intervenţia celor doi poliţişti negociatori, care s-a desfăşurat pe parcursul mai multor ore, alături de celelalte forţe angrenate, a făcut că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, să fie convins să renunţe la acţiunea sinucigaşă şi să coboare în siguranţă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

După incident, persoana a fost preluată şi evaluată de personal medical de specialitate şi, în scop preventiv, după externare, a fost condus la o unitate de poliţie unde a beneficiat de consiliere, potrivit sursei citate.

Foto: https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/photos

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.