Abuz minor
Abuz minor
Mai multe terminale mobile au fost ridicate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și cei de investigații criminale din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, în urma a două percheziții.

În data de 26 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, au acționat, în municipiul Roman și în localitatea Sagna, pe linia combaterii traficului de persoane, dispunând reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare și au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și alte mijloace de probă.

Din cercetările efectuate a reieșit că, din anul 2017 și până în luna iulie 2022, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei pentru obținerea de sume de bani pe care ulterior, și i-a însușit.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați,  obținând în acest mod sume de bani”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

Patru persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 44 de ani, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astăzi, 27 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Citește și:

(VIDEO) Detalii despre descinderile la Clanul Duduianu: Pornografie infantilă, agresiune sexuală asupra unui copil de trei ani

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.