Hoț de locuințe
hot
La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă-Compartimentul Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.

Bărbatul este bănuit că ar fi comis infracțiunile respective în perioada aprilie – mai a.c., când ar fi sustras mai multe bunuri, persoane vătămate fiind mai multe societăți comerciale din județul Constanța.

Prejudiciul total este de peste 22.000 de lei.

La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere corespunzătoare., sub aspectul comiterii a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.