Permis de conducere fals
Permis de conducere fals
Un cetățean român a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Cluj – Napoca. Acesta avea asupra sa două permise de conducere false.

Unul dintre acestea avea însemnele autorităților Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, iar celălalt însemnele autorităților germane.

Bărbatul a declarat că a plătit suma de 250 de euro pentru procurarea lor. Pe teritoriul Germaniei i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

În cursul zilei de 11 noiembrie 2022, la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind din direcția Barcelona, un bărbat în vârstă de 34 de ani, cetățean român.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cu ocazia controlului de frontieră, oamenii legii, având suspiciuni cu privire la identitatea persoanei, i-au solicitat bărbatului să prezinte pe lângă paşaport şi alte documente prevăzute cu fotografie.

„Bărbatul a declarat că i-a fost suspendat dreptul de conducere pe teritoriul Germaniei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, iar prin intermediul unui anunţ de pe reţelele de socializare şi-a procurat cele două documente false în schimbul sumei de 250 de euro”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

Foto: www.politiadefrontieră.ro

Citește și:

Țigări în valoare de aproape 15.000 euro, descoperite și confiscate de Poliția de Frontieră Română

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.