Parc eolian
Parc eolian
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă solicitarea pentru emiterea unui acord de mediu pentru înființarea unui parc eolian pe raza comunelor Topalu și Crucea.

Parcul eolian va fi înființat pe parcelele A704/15/4; A70415/5; A712/22 lot 2; A712/11; A350/7; A288/21 – de pe raza comunei Crucea și pe parcelele – A804/12; a804/5; N676/10; A676/7; A676/6/3; A676/4; A676/2;A748/3/3 – de pe raza comunei Topalu.

Investitorul este SC TOPALU POWER PARK SRL, firmă cu sediul în Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța, şi la sediul firmei TOPALU POWER PARK  SRL, din bulevardul Tomis nr. 480, ap. 10, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Investitorul este SC TOPALU POWER PARK SRL, firmă înființată pe 05.07.2021, al cărei asociați sunt Mrejeru Cătălin (1%) și MONSSON INVEST SRL (99%) are ca obiect de activitate „Producția de energie electrică”.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 18 martie 2023, Monsson Invest SRL, înființată în 04.07.2022, se ocupă de activităţi ale holdingurilor și este controlată de Emanuel Muntmark, asociat unic și administrator, cetăţean suedez, domiciliat în Monaco.

Emanuel Muntmark mai apare în aproape 40 de societăți comerciale, respectiv: Zefir Power Energy, Saraiu Wind Farm, Smart Renewable Sources, Servoplant Eco Energie, Monsson Invest, Top Green Power, Gălbiori Wind Farm, Eco Power Wind, Sunpro West Power, Hyperion Power, Monsson Alma, Topalu Power Park, Windland-Energy, Sunwind Energy, New Trend Energy, Plusenerg SA, Renewable Concept, Green Force Energy, Monsson Trading, Raza Green Project, Vulturu Wind Farm, Sunpro Green Energy, Vulturu Power Park, Apollo Power, Helios Green Project, Crucea Power Park, Pecineaga Energies, Camre Energy, West Power Investments, Monsson Manpower, Azimuth Green Solutions, Eos Power Park, Energo Windprod, Wind Power Plant, Foton Power Energy, Monsson Power, Monsson Hydro Services, Topleţ Energy, Mireasa Energies, Monsson Logistic, Magea Structures și East Structures.

Toate firmele în care apare Emanuel Muntmark însumează peste 100 de milioane de euro cifră de afaceri.

În trecut, Emanuel Muntmark a figurat în Conres, Prudentia SA, Helvetia Casino SA, Wind Energy, Farmacia Internationala „Muntmark“, Wind Power Solution, Miorita Wind Farm, Monsson Distribution, Gardenlake North, Almira Investment Plus Wind, Green Power Energy Investment și în Monsson Distribution, radiate.

La sfâșitul anului 2022, au fost înființate 7 firme cu activitatea principală „Producția de energie electrică”

Numai la sfârșitul anului 2022, Monsson Invest SRL și Cătălin Mrejeru au înființat șapte firme se ocupă de producerea de energie electrică, după cum reiese din mai multe decizii publicate în Monitorul Oficial al României în luna octombrie 2022.

Vorbim despre societatea Prime Sol Energy SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, cu activitate principală „Producția de energie electrică”, capital social de 1.000 de lei și administrator numit în persoana lui Mrejeru Cătălin.

Totodată, a fost înființată și compania Solmax Power SRL, cu sediul tot pe bulevardul Tomis nr. 480, unde capitalul social este de 1.000 de lei, iar administrator este Cătălin Mrejeru. Activitatea principală este identică cu anterioara – „Producția de energie electrică”.

Sun Purpose Energy SRL este a treia firmă înființată de cei doi acționari, are ca domeniu principal de activitate „Producția, transportul și distribuția de energie electrică”. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 480. Cătălin Mrejeru este administrator.

A patra firmă înființată este Sol First Power SRL, care are capitalul social de 1.000 de lei, sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, iar activitatea principală constă în producția de energie electrică. Administrator este Cătălin Mrejeru.

Mai mult, este înființată și firma Sun Sources SRL, cu sediul tot pe bulevardul Tomis nr. 480, cu activitate de producere a energiei electrică și un capital social de 1.000 de lei. Administrator al companiei este tot Cătălin Mrejeru.

A șasea firmă înființată este Next Power Solutions SRL, care are un capital social de 1.000 de lei, sediul pe bulevardul Tomis nr. 480. Totodată, administrator este Mrejeru Cătălin, iar activitatea principală constă în producția de energie electrică.

A șaptea societate înființată este Power Valley SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, cu un capital social de 1.000 de lei, cu administrator Cătălin Mrejeru. Activitatea principală este tot de producție electrică.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un parc eolian va fi amenajat pe raza comunei Ciocârlia

Parc eolian NOU pe raza comunei Mereni. Cine este investitorul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.