Poliția
Poliția
Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a remis un comunicat referitor la o serie de imagini apărute în mediul online, cu privire la un bărbat, de 43 de ani, care a fost identificat, la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce conducea un autoturism existând suspiciunea că se află sub influența substanțelor psihoactive.

„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au urmărit în trafic, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul (un BMW de ultimă generație n.r.) condus de persoana respectivă, care avea un comportament agresiv în trafic.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, continuându-și deplasarea și fiind interceptat la intersecția dintre străzile Dispensarului și Cișmelei.

Deoarece existau indicii că a consumat substanțe psihoactive, bărbatul a fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Deoarece bărbatul era agitat și necooperant, la sediul Secției 2 Poliție Constanța a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, și, ulterior, la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat”.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.