Agresiune
Agresiune
O minoră în vârstă de 16 ani, mamă a unui bebeluș de trei luni, a plecat de la domiciliul din Urziceni, alertând autoritățile din Buzău și Ialomița, scrie Reporterbuzoian.ro.

Potrivit IPJ Buzău, întâmplarea a avut loc luni, când polițiștii de la Pogoanele au fost informați cu privire la o posibilă răpire.

Minora și copilul acesteia ar fi fost luați de un bărbat, împotriva voinței lor, existând posibilitatea ca cei menționați anterior să se afle pe raza județului Buzău.

Persoanele ar fi fost luate de la domiciliul mamei tinerei, din municipiul Urziceni, de către iubitul minorei, un tânăr de 22 de ani, din Constanţa.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, în urma apelului, a fost identificată ca posibilă traiectorie de deplasare ruta Urziceni – Pogoanele – Slobozia – Constanța.

Polițiștii au instituit filtre rutiere, iar o echipă operativă a aflat că sora bărbatului de 22 de ani locuiește în Pogoanele. Oamenii legii s-au deplasat la adresă unde i-au identificat pe cei trei, teferi. Fata le-a spus polițiștilor că plecarea sa de la domiciliul mamei a reprezentat decizia de a se muta cu tatăl copilului.

„Având în vedere natura sesizării şi în conformitate cu prevederile articolului 38 din Legea 192/2019, poliţiştii au descins la imobil localnicei, unde au depistat cele trei persoane căutate, tânărul de 22 de ani, minora de 16 ani şi copilul în vârstă de 3 luni.

Atât minora, cât şi copilul acesteia, aveau o stare corespunzătoare, fără a exista indicii vizibile ale exercitării de violenţe asupra acestora, iar tânăra a menţionat că plecarea sa de la domiciliul mamei nu a fost un act împotriva propriei voinţe, ci decizia de a se muta cu tatăl copilului.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției oraşului Pogoanele în vederea audierii pentru clarificarea situaţiei sesizate, ulterior fiind preluate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa pentru continuarea cercetărilor în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, a transmis IPJ Buzău, potrivit Reporterbuzoian.ro.

Sursa: www.reporterbuzoian.ro

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.