Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat, într-o postare pe pagina sa de socializare că s-au făcut pași importanți spre realizarea unuia din cele mai importante proiecte ale orașului de la malul mării: noul stadion din strada Primăverii. 

Edilul Constanței, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, dar și de doi dintre pionii importanți ai fotbalului românesc și constănțean, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, au participat la o întâlnire de lucru, una importantă de altfel, înaintea finalizării studiului de fezabilitate pentru noul complex sportiv.

Vergil Chițac le-a dat speranțe suporterilor că Farul se va întoarce acasă:

„DRAGI CONSTĂNȚENI, FARUL SE VA ÎNTOARCE ACASĂ. NOUL STADION DEVINE REALITATE, IAR LUCRURILE EVOLUEAZĂ ÎN DIRECȚIA PE CARE NE-O DORIM CU TOȚII.

Astăzi am participat la o întâlnire de lucru împreună cu domnii Mihai Lupu, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, înainte de finalizarea studiului de fezabilitate pentru noul complex sportiv din strada Primăverii.

Vreau să subliniez că nu vorbim doar de un stadion de fotbal, ci de o lucrare de anvergură, cu multe provocări, ce se va materializa în etape. La finalul lucrărilor, Constanța va beneficia de o arenă de fotbal, una de tenis, stadion și pistă interioară de atletism. Așadar, avem în față proiectul unui adevărat templu al sportului constănțean, de care ne vom bucura cu toții.

Vă voi ține la curent cu evoluția lucrurilor. Aveți încredere!”, scrie primarul Vergil Chițac în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Constanța va avea un nou stadion. Ultimele detalii dezvăluite de primarul Vergil Chițac

FC Viitorul şi Farul Constanţa fuzionează. Hagi va fi antrenorul echipei din Liga I: “Palmaresul Farului și al Viitorului rămân împreună”

Clubul Sportiv „Farul” Constanța angajează director. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!