(Video) Agenţi de pază, răniţi în urma unui conflict în Constanța. Au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale

Trei agenţi de pază au fost răniţi uşor, în urma unui conflict pe care l-au avut cu mai multe persoane în municipiul Constanţa, pentru aplanarea scandalului fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În timpul scandalului, agenţilor firmei de pază le-au fost luate de către persoanele respective două telefoane mobile şi o staţie şi au fost provocate distrugeri la autoturismele societăţii de pază.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, duminică seară, cu privire la faptul că, pe strada Semănătorului din municipiul Constanţa, are loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o un conflict spontan între lucrători ai unei firme de pază şi mai multe persoane, acestea din urmă provocând distrugeri autoturismelor firmei de pază. În sprijinul poliţiştilor au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care, în scurt timp, au aplanat starea conflictuală.

“În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că lucrătorii firmei de pază, în timpul verificării unei societăţi comerciale de pe strada Soveja, ar fi fost agresaţi de persoanele în cauză şi deposedaţi de două telefoane mobile şi o staţie. Ulterior, agenţii de pază ar fi plecat în urmărirea presupuşilor agresori, aceştia fugind pe strada Semănătorului şi intrând într-un imobil”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma conflictului, trei agenţi de pază au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ZIP ESCORT vs Tiganii De pe semănătorului

Publicată de Ivanov Iulian Claudia pe Sâmbătă, 15 iunie 2019