sarbatoare Lipnita
A fost zi de sărbătoare ieri, în centrul comunei Lipnița. După mulți ani în care nu s-a aniversat ziua comunei, autoritățile locale au stabilit ca sâmbătă 21 mai, localnicii, cu mic, cu mare, să fie invitați la o petrecere așa cum se cuvine, într-o zi de sărbătoare. 

Veselia, voia bună, dansul și mâncarea bună au fost cuvintele de ordine sâmbătă la Lipnița.

Sătenii au încins hore, cât a fost ziua de lungă, iar grătarele au sfârâit cu mici pentru toți sătenii. Iar cei trei porci care au fost pregătiți la proțap au făcut deliciul mesei.

Autoritățile locale promit că astfel de evenimente se vor mai repeta.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Primarul comunei Lipnița, Nicolae Florin Dinu a postat, în această dimineață, și un mesaj de mulțumire celor care au contribuit la reușita desfășurării zilei de sărbătoare:

„Mă bucur că v-ați simțit bine și asta mă face cel mai fericit. Mulțumesc „Serviciului Gospodăresc” care, pentru mine de fiecare dată, această echipă dă dovadă de o mare experiență în orice domeniu. Mulțumesc, consilierilor locali și agenților economici. Datorită lor am putut organiza acest eveniment. Mulțumesc domnului Sandu Ganea care s-a ocupat de grătarul cu mici și prepararea celor trei porci la proțap. Mulțumesc, domnului care s-a ocupat de muzică, DJ Gaby. Multumesc celor care nu au putut fi lângă noi dar ne-au urmărit și felicitat prin intermediul rețelelor de socializare. La mulți ani Lipnița și sărbătoriților!”, a scris primarul comunei Nicolae Florin Dinu.

Citește și:

Sâmbătă, 21 mai, comuna Lipnița este în sărbătoare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar